Concertagenda

2019

kerstmis-2018Con BrioKnipsel 

Voor vergroting klik op de foto’s.

KERSTCONCERT

Op zondag 15 december zal Harmonie-Orkest Noord-Limburg haar jaarlijks Kerstconcert geven, wederom in de St. Nicolaaskerk in Broekhuizen, aanvang 15.00 uur (kerk open: 14.30 uur). In deze kerk zijn zitkussentjes aanwezig, die het "verblijf" in de kerk veraangenamen. Tevens zal de kerk uiteraard verwarmd zijn, als de buitentemperatuur daarom vraagt.

Het concert in Broekhuizen zal mede opgeluisterd worden door Gemengde Zangvereniging Con Brio. Voorts zullen enkele werken van het HONL vocaal begeleid worden. Wij zijn blij maar ook trots, dat we Monique Rosendahl alsmede Con Brio bereid hebben gevonden het concert een passende middag-ambiance te verlenen in het Kerstprogramma van 2019.

Gemengde Zangvereniging Con Brio uit Broekhuizen/Broekhuizenvorst is op 23 maart 1978 opgericht. Sinds augustus 2008 staat het koor onder leiding van Marcel Kuepers uit Tegelen. Ons veelzijdig repertoire omvat muziek van vroeger tot nu en van Afrikaans tot Hebreeuws. Met andere woorden voor “elck wat wils”. Naast het zingen louter om het plezier, nemen we deel aan festiviteiten in de beide dorpskernen. Zie ook de website http://www.zingmetconbrio.nl

Het concert is gratis toegankelijk, waarbij het principe VOL=VOL gehanteerd zal worden.

Wij hopen u enthousiast te hebben gemaakt en u - samen met uw familieleden, kind(eren), vrienden en bekenden - op 15 december a.s. te mogen begroeten bij ons Kerstconcert !

Ná het concert is er gelegenheid voor een "after-Kerst" in "Het Brouwershuis", Lottumseweg 18, Broekhuizen (tegenover de kerk).